Vietnam/Phu Quoc – huone parhaalla merinköalalla kiitos!

Duong Dong 28.12.2015

Long Beach lienee Phu Quoc saaren pisin ranta. Se sijaitsee Duong Dongissa. En ole nähnyt kuin vasta kaksi saaren rantaa mutta molemmat ovat olleet upeita! Vesi on kirkasta ja rannat ovat hiekkapohjaisia.  Ei ole kaupustelijoita eikä ruuhkaa. Satunnaisia hedelmämyyjiä kävelee rantoja pitkin mutta niitäkin harvakseltaan…

Rantaviiva on rakennettu täyteen hotelleja ja ne pitävät selvästi huolen siitä että heidän oma biitsi on puhdas ja siisti. Suurin osa rannasta on tarkoitettu rantahotellien omille asukkaille ja yleisiä kaistaleita on tosi vähän. Silloin tällöin vain 50 metrin siivuja. Eilen kaihoisin mielin katselin hotellien rantoja ja päätin että rantahotelliin on päästävä! Löysin mieleiseni paikan rannan pohjoispäästä. Sain kivan huoneen upealla merinäköalalla! Rantahotellien hintataso on yllättävän korkea maan elintasoon nähden. Hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa 😉

Istun omalla parvekkeella kirjoittamassa tätä juttua. Kello lähenee iltakymmentä. Meri liplattaa edessä ja muuten on ihanan hiljaista. Ei kuulu ajoneuvojen ääniä tai melua. Tämä on minun paratiisi. Lämpötila on tosi miellyttävä eikä se taida laskea alle 25 asteen. Ihanan kostea ilma. Merituuli vilvoittaa juuri sopivasti. Fiilistelen parvekkeella vielä hetken, luen kirjaa ja odotan innolla aamua ja sitä mitä huominen tuo tullessaan. Life is good <3

Tiedosto_007

hotellini Trang An Phu Quoc – minulta iso suositus tälle!

Tiedosto_002 (1)

huonenäkymät <3

Tiedosto_006 (1)

hotellin jättisuuri allas

Tiedosto_000 (8)

Tiedosto_008

hierontapiste suoraan hotellin edessä – hyväksi todettu palvelu sekä tunnelma!

Tiedosto_004

Long Beach maamerkki – kaikki täällä käyneet tunnistavat missä tämä on. Ainut vinopalmu 😉

 

 

 

4 vastausta artikkeliin ”Vietnam/Phu Quoc – huone parhaalla merinköalalla kiitos!

    1. Marianne Artikkelin kirjoittaja

      Hei Jane, juuri näin! Tämä tunne kun istuu illat parvekkeella kirjaa lukien. Ihan mieletöntä. Hintansa väärtti <3

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *