Thaimaa; Klaeng

Klaeng 6.1.2017

Pohjois-Thaimaan, Laosin ja Kambodzan (+ruokamyrkytyksen) jälkeen palasin uupuneena Bangkokiin noutamaan miehen lentokentältä.

Hyppäsimme samantien taksiin ja hurautimme Tratin suuntaan, yhdeksi yöksi Klaengiin. Taksimatkaan meni pari tuntia. Tarkoituksena oli ottaa joku vaatimaton ja edullinen majoitus yhdeksi yöksi… Se oli siis alkuperäinen suunnitelma. Tosiasiassa päädyimme upeaan Marriott sviittiin. Yhdeksännestä kerroksesta oli huikeat näkymät merelle.  Saimme nauttia auringosta joku kymmenisen minuuttia jonka jälkeen taivas pamahti mustaksi.  Ranta oli upea ja ehdimme käydä iltakävelyllä ennen kaatosadetta. Sade muuttikin loppuillan suunnitelmat täysin joten päätimme tilata ruoat huoneeseen. Nautimme parvekkeella herkullisesta ruoasta, merimaisemista ja sateen ropinasta. Eikä sade haitannut yhtään kun ilma oli helteinen.

Aamulla oli taas aikainen nousu ja taksimatka jatkui seuraavaan kohteeseen….pari sataa kilometriä alaspäin. Tässä kuitenkin tunnelmia Klangista.

Näkymä parvekkeelta hotellin allas-alueelle

Huonenäkymä ja ihana iso parveke

lähibiitsi

ennen sadetta

rantsussa saatiin seuraa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *