Thaimaa – Koh Munnork Private Island

13.1.2017 – Koh Munnork

Perjantai 13. päivä ja ajoimme loman lopuksi mun lempisaarelle jonka löysin viime vuonna sattumalta. Ihan paras saari ikinä – upea Koh Munnork!

Saari on thaimaalaisen naisen yksityisomistuksessa eikä ulkopuolisilla ole saarelle asiaa. Vain ne pääsevät jotka majoittuvat resorttiin. Viikonloput on melko buukattuja ja hinnat korkealla. Viikolla sen sijaan on rauhallisempaa ja huoneen saa huomattavasti edullisemmin. Mielestäni aivan sairaan upea paikka. Saari on hyvin pieni ja sen kävelee ympäri alle puolessa tunnissa.

Saaren yksi erikoisuus on vapaana kuljeskelevat riikinkukot. Ja yksi vanha äkäinen kalkkuna joka nahistelee riikinkukkojen kanssa. Riikinkukot pitävät aikamoista meteliä johon kyllä tottuu. Yöllä äänet kuulostavat erityisen eksoottiselta ja jännältä…

 

Miten meidän loma saarella sitten meni…

Meillä alkoi aika käydä vähiin joten viivyimme saarella vain yhden yön mikä oli harmi. Olisi ollut kiva jatkaa siellä chillailua. Saaresta jäi kuitenkin taas ihanat fiilikset. Illallinen rantaravintolassa oli aivan upea. Ruoka oli todella hyvää. Ruoan jälkeen makoilimme iltamyöhään laiturilla katsellen mantereen päällä olevaa hurjaa salamointia sekä tähtitaivasta. Aamulla kiersimme saaren ympäri. Löysimme muutaman “aarten” rannasta. Lyhyen lenkin jälkeen nautimme ihanan aamupalan rantaravintolassa. Edelleen Koh Munnork upposi syvälle mun sydämeen – tälle saarelle palaan takuulla uudestaan – kolmannen kerran.

Kuvat kertokoot enemmän tunnelmista.

tunnelmia laiturilta ennen saarelle lähtöä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *