Kreikan saarihyppelyä; ihana snadi Sikinos!

Sikinos 19. – 21.6.2017

Nautittuamme pari päivää Santorinin jylhistä maisemista oli juuri sopiva aika nostaa kytkintä ja suunnata rauhallisemmalle saarelle.

Hyppäsimme kukonlaulun aikaan autolauttaan ja seuraava kohde oli ihastuttava Sikinos. Muutaman sadan asukkaan lisäksi saarella oli vain kourallinen turisteja, pari kauppaa ja ravintolaa. Se oli täydellinen kohde meille.

Tällä kertaa olimme varanneet majoituksen etukäteen koska saarella majapaikat olivat vähissä. Huoneistomme oli todella viihtyisä ja parvekkeelta oli täydelliset näköalat sekä  merelle että satamaan.

Autonvuokraus sujui jännästi. Siinä ei kyselty sen enempää henkkareita kuin ajokorttiakaan. 25 euroa vaan myyjälle kouraan ja auto oli meidän. Saimme sen käytöön lähes tankki tyhjänä. Tyhjän tankin huuruilla ajoimme saaren läpi koska ainut huoltoasema oli autio emmekä onnistuneet saamaan sieltä polttoainetta. Jännäsimme pääsemmekö satamaan asti ja yllätykseksi pääsimme mikä oli helpotus.

Nautimme suuresti Sikinoksen hiljaisuudesta. Yleismaisema oli jylhää ja karua. Viivyimme saarella vain kaksi päivää mutta pidempäänkin olisi mennyt. Oli kuitenkin aika hypätä lauttaan ja suunnata kohti seuraavaa saarta. Siitä myöhemmin lisää.

Tässä pieni suloinen Sikinos kuvaterveisin!

sataman ranta ja majapaikkamme taustalla

maisemaa majapaikan vierestä

Ostria Studios ja meidän ihana iso parveke

rantaelämää ja ihana rauha!

jätin taideteokseni rannalle 🙂

saaren yleismaisemaa

kylän katutaidetta

yleismaisemaa; kipusimme huipulle ja sieltä oli upeat maisemat ympäri saarta

just hanging 😉

Tää onnellinen pariskunta jätti jo Sikinoksen taakse ja jatkoi matkaa seuraavalle upealle saarelle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *