Saarihyppelyä Kreikassa; upea, värikäs Milos!

Milos 21. – 23.6.2017

Santorinin ja Sikinoksen jälkeen teimme kahden päivän stopin Milokselle. Tämä saari teki suuren vaikutuksen monipuolisuudellaan sekä värikkyydellään.

Perille päästyämme vuokrasimme heti satamasta atv:n ja huristelimme saarta läpi löytääksemme idyllisen majapaikan. Ensimmäisen yön majoitus oli ihan ok mutta toiseksi yöksi onnistuimme löytämään upean kämpän mahtavalla merinäköalalla. Huoneessa meitä odotti ihana yllätys; runsas hedelmäkori sekä ruokakori välipalatarpeiksi!

Miloksen saari oli kaunis ja värikäs. Näimme pari todella erikoista rantaa. Kastanas beachilla oli upeita värikkäitä kiviä sekä huikeita kalliomuodostelmia. Sarakiniko beach oli kuin toiselta planeetalta. Valkoinen väritys teki rannasta huikaisevan kauniin näköisen. Lääniä riitti myös hyvin vaikka tämä persoonallinen ranta oli takuulla saaren suosituin ja kuvatuin kohde.

Kävimme myös ihmettelemässä saaren katakombeja jotka löydettiin 1800-luvun puolivälissä. Katakombeihin ei päässyt seikkailemaan vapaasti vaan pääsimme näkemään osan alueesta, oppaan johdolla. Lyhyt visiitti kesti vartin verran ja maksoi muutaman euron.

Koska liikkuminen atv:lla oli näppärää niin ajoimme kahtena iltana syömään Pollonia nimiseen kalastajakylään. Kylässä oli kiva, rauhaisa tunnelma ja ruoka oli mahtavaa. Illallinen aivan rannassa ja auringonlaskua ihaillessa jäi syvästi mieleen.

Miloksesta jäi todella kiva fiilis. Siellä olisi viihtynyt pidemämpäänkin mutta parin yön jälkeen oli taas aika vaihtaa saarta. Seuraavasta kohteesta myöhemmin.

Alla upea, värikäs Milos kuvaterveisin!

Kastanas beach; “lohikäärme”

Kastanas beach; kivien kauneutta <3

Kastanas beach

Kastanas beach – aina ei uikkareita tarvita 😉

Kastanas beach; erikoinen kivilöytöni josta löysin heti kasvot

Sarakiniko beach

Sarakiniko beach

kaivostoiminta saarella on merkittävää

yleistä maisemakuvaa ajoreitin varrelta

Plaka

katakombit

Pollonia ja ihana illallinen auringonlaskun aikaan

meidän menopeli saarella ja ihana hotelli Vista Mare Kipos

Vista Mare Kipos ja ihanat maisemat suurelta parvekkeelta

Vista Mare Kipos ja aamukahvit parvekkeella

Blogin äärellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *