Upea Singapore!

Singapore – yhden päivän stoppi!

Malediiveilta lensimme neljässä tunnissa Singaporeen. Malediiveihin verraten Singapore tuntui upealta! Heti lentokentältä lähtien palvelu pelasi huikean hienosti. Taksikuski vinkkasi meille hyvän mutta edullisen hotellin keskustan läheltä (Boss hotel Singapore). Olimme siihen todella tyytyväisiä. Kävelimme päivän ja tuntui että keskusta tuli aikalailla nähtyä, ainakin ne tärkeimmät nähtävyydet. Ehdottomasti näkemisen arvoinen oli Marina Bay Sandsin kuuluisa kattoterassi josta oli huikaisevan hienot maisemat joka puolelle. Tree Garden oli myös valtavan suuri ja hieno alue, upea etenkin iltavalaistuksessa. Kauppakeskusta emme ehtineet suuremmin kahlata läpi mutta siellä oli erikoisuutena rakennettu kanaali jossa pystyi vuokrata gondolin ja nauttia kauppakeskuksen maisemista hieman poikkeavalla tavalla. Singapore oli vain päivän välietappi ennen seuraavaa kohdetta eli Indonesiaa. Kuitenkin ehdottomasti kiehtova ja näkemisen arvoinen maa josta jäi kiva fiilis kaikin puolin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *