Pohjois-Thaimaa; Chiang Rai ja elämää kissakahvilassa

Pohjois-Thaimaa; Chiang Rai ja elämää kissakahvilassa, 17.3.2018

Lähdin pari päivää sitten reissuun. Lennot oli Bangkokiin mutta en tiennyt minne sieltä jatkaisin. Googletin lentokentällä konetta odotellessa eri vaihtoehtoja. Otin puoli tuntia ennen koneen lähtöä jatkolennot Chiang Raihin jossa en ollut käynyt aiemmin. Painavimmat syyt valintaan olivat hyvä sääennuste, upeat temppelit sekä  Cat’n A Cup Cat Cafe!

Kaksi lomapäivää on pian takana ja olen nähnyt upeita temppeleitä ja ihastuttavia kissoja. Kissakahvilassa olen viettänyt jo kaksi iltaa. Paikka on ihan keskustassa, siisti ja viihtyisä. Kissat selvästi nauttivat olostaan ja tekevät juuri sitä mitä tahtovat. Joku viihtyy sylissä, joku tykkää leikkiä, joku tykkää olla omissa oloissaan katon rajassa. Seinillä on vino rivistö asukkien kuvia. Kahvilaan on valittu kivasti laaja skaala täysin eri näköisiä ja erilaisen persoonan omaavia yksilöitä. Kaikki omalla tavallaan sykähdyttävän ihania. Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa niin tässä niitä tulee…

ps. niistä temppeleistä kerron myöhemmin. Tärkeimmät asiat ensin…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *