Chiang Rai – White Temple

Chiang Rai – White Temple 18.3.2018

Toisena lomapäivänä vuokrasin tuk-tukin ja lähdin huristamaan sillä kohti Valkoista Temppeliä. Tämä erikoinen taideteos oli se pääsyy miksi valitsin lomakohteeksi juuri Chiang Rain. Minua kiinnosti nähdä oliko paikka yhtä kaunis mitä kuvissa…

Puolen tunnin ajomatkan päästä olinkin jo perillä. Lähdin liikkeelle aamuvarhain joten porukkaa ei ollut kovin paljon. Paikka näytti kiehtovalta ja kauniilta. Täytti odotukseni ihan täysin. Oli juuri niin kaunis kuten kuvissa. Alueella oli myös kultaisia temppeleitä sekä monenlaisia kiehtovia taideteoksia. Erikoisuutena huikean upea vessarakennus…

Ajoin illalla vielä ihastelemaan Sinistä Temppeliä joka oli myös upea paikka mutta siitä myöhemmin lisää…

Tässä kuitenkin upea  Wat Rong Khun

päätemppeli ja sinne johtava kulkusilta

sillan alkuosassa oli kiehtova taideteos

ja tässä se rakennus jota ei olisi arvannut ihan heti vessaksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *