Thaimaa – Trangin saaristo ja matka jatkuu

Thaimaa: Koh Ngai 12. – 15.12.2018

Chillattuamme kolme päivää Koh Mookilla oli aika nostaa kytkintä ja jatkaa matkaa seuraavaan tuntemattomaan kohteeseen. Hyppäsimme pikaveneen kyytiin joka kiidätti meidät Koh Ngain saarelle alle tunnissa. Tämä saari oli täysin erilainen kuin edellinen. Saaren halki kulki ainoastaan yksi vaikeakulkuinen viidakkopolku jota emme edes lähteneet kokeilemaan. Patikoimme satamalaiturilta hankalakulkuista, jyrkkää polkua pitkin saaren itäpuolelle jossa hotellit sijaitsivat. Tallustimme reput selässä lähes saaren päästä päähän ja lopulta löysimme sen oman “paratiisin”. Coco Cottage oli upea, rustiikkinen ekohenkinen hotelli. Ei ihan halvin mutta hintansa arvoinen. Näköalat olivat huikeat. Hotellin lammet houkuttelivat paikalle jättimäisiä varaaneja joita pääsi tutkailemaan ihan lähietäisyydeltä. Suurin näkemäni oli parisen metriä pitkä.

Koh Ngailla ei ollut oikein muuta tekemistä kuin nautiskelu. Vesi oli kirkasta ja maisemat olivat kauniita. Oletimme alunperin että viipyisimme saarella vain yhden päivän. Yllättäen kävikin niin että visiitti kesti peräti kolme päivää. Upea pitkä valkohiekkainen ranta, hiljaisuus ja rauha (varaaneja unohtamatta) oli tämän saaren valttikortteja. Iso suositus majapaikasta Coco Cottagelle!

Kolmen yön jälkeen tilasimme hotellilta pitkähäntäveneen noutamaan meitä seuraavalle saarelle. Hikinen patikointi reput selässä takaisin laiturille ei ollut enää yhtään houkutteleva vaihtoehto joten siksi päädyimme helppoon ja toki hieman hinnakkaampaan vaihtoehtoon.

Tässä vielä kuvaterveiset kauniilta saarelta.

 

Coco Cottage

hotellin oma ranta-alue oli myös siisti ja tyylikäs

hotellin “lemmikit”

riippukeinusta oli hauska tarkkailla alla uiskentelevia varaaneja

mökin ihana ulkoilman bambusuihku toimi hyvin

pitkähäntäveneen kyydissä seuraavalle saarelle

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *