Thaimaa; Krabi – Railay Beach 21. -25.12.2018

Kuvankaunis Railay Beach!

Koh Jum kokemusten jälkeen päätimme lähteä vaihteeksi mantereelle. Krabi oli lyhyen venematkan päässä. Veneessä meiltä kysyttiin minne olimme menossa. Emme olleet miettineet mutta päätimme lähteä tsekkaamaan Railay Beachin josta olin nähnyt kauniita kuvia. Pitkähäntävene – isompi moottorivene – taksi – pitkähäntävene ja sitten olimme Railaylla. Visuaalinen ensivaikutelma paikasta oli että WAU!

Ensitöiksemme patikoimme reput selässä etelä-Railayn läpi. Kun uupumus iski, oli pakko löytää majapaikka. Jäimme tosi kivaan hotelliin joka oli itse asiassa ihan etelä laiturin lähellä.

Railay Beachilla parasta oli huikean kauniit maisemat sekä hykerryttävän ihastuttavat Langur apinat. Päiväaikaan rannalla oli aivan liikaa porukkaa omaan makuun. Pitkähäntäveneiden jatkuva pörinä muistutti formulasirkusta. Aamuvarhain sekä illalla rannalla oli ihana, rauhaisa tunnelma. Suuri väkijoukko tuli selvästi vain päiväksi viettämään biitsille aikaa. Iltaisin kohde oli ihan mukavan rauhallinen. Hotellien hintataso oli samaa luokkaa kun kalliilla saarilla. Se hieman yllätti. Apinat olivat todellisuudessa suurin syy miksi viihdyin Railayllä peräti neljä päivää! Toinen syy oli se etten osannut päättää minne jatkaisin seuraavaksi…

Tässä kuitenkin Railay Beach ja iki-ihanat apinat <3

venematkan erikoisuus

nallekarhu pylly pystyssä?

laskuveden aikaan veneille kuljettiin traktorin vetämällä vaunulla

ukkosen lähestyessä maisema oli ihanan dramaattinen

sadetta, sumua, liskoja….

ja sitten olikin taas aika lähteä liitoon…

2 vastausta artikkeliin ”Thaimaa; Krabi – Railay Beach 21. -25.12.2018

    1. Marianne Artikkelin kirjoittaja

      Moikka, en kyllä osaa suositella. Railay oli näkemisen arvoinen paikka mutta majapaikat oli kovin ylihinnoiteltuja! Itse katsoin netistä päivän tarjouksia ja valitsin hotellit sen perusteella.

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *