Vietnam; Nha Trang 15. – 17.3.2019

Vietnam; Nha Trang 15. – 17.3.2019

Vajaa viikko sitten pakkasin snadin reppuni ja otin suunnan kohti Vietnamia. Halusin nähdä pari uutta rannikkokaupunkia missä en ollut aiemmin käynyt.

Lensin Suomesta Bangkokiin ja jatkolennolla Nha Trangiin. Oletin että maahan “kirjautuminen” olisi kestänyt pitkään. Yllätyksekseni huomasin että mitään maahan saapumis lappuja ei tarvinnut kirjoitella eikä passin tarkastuksessa ollut lainkaan ihmisiä. Se oli ihanan helppoa. Alle viisi minuuttia koneesta päästyä, istuin jo taksissa matkalla hotellille.

Ensifiilis Nha Trangista oli ihan ok. Ihmisvilinää, tauotonta autojen ja mopojen torvien tööttäilyä ja turistipöhinää. Otin hotellin ihan ytimestä, rantakadun varresta. Ilokseni huomasin ettei liikenteen ja kapungin melu kuulunut huoneeseeni. Huoneesta oli itse asiassa kivat näkymät, toisella puolella kaupunkikuvaa ja toisella puolella meri. Merimaisema näky jopa ammeeseen ja suihkuun asti.

Vietin Nha Trangin vilinässä muutaman päivän. Päällimmäisenä mieleen jäi noin kuusi kilometriä pitkä hiekkaranta jonka kävelin päästä päähän muutamaan otteeseen. Aallokko oli suurta joka päivä. Isosti puhaltavan merituulen ansiosta sää oli aivan loistava. Rannalla ja sen vieressä rantabulevardilla oli  leppoisa tunnelma. Iloisia ihmisiä hyppimässä aallokossa, paljon lomalaisia hyvissä lomatunnelmissa. Tosin niitä turisteja oli omaan makuun vähän liiankin paljon…joten parin päivän jälkeen oli sopiva aika vaihtaa rauhallisempiin maisemiin.

Tässä kuitenkin Nha Trang kuvaterveisin!

Sheraton hotellin uima-allas osasto oli tyylikäs

keskustanäkymä ja ihana aallokko

yllättävän monella turistilla oli oma valokuvaaja mukana

auringon laskiessa jengiä ei ollutkaan enää paljon

rannan mukavuuksia

pretty in pink <3

katseenvangitsijat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *