Vietnam – ihana Hoi An

Vietnam; Hoi An  17. – 22.3.2019

Reppureissuni Nha Trangista jatkui sunnuntaina pohjoisemmas, Hoi Anin kaupunkiin josta olin kuullut paljon kehuja. Pähkäilin hieman majoittuisinko vanhan kaupungin liepeille vai meren äärelle. Päädyin jälkimmäiseen. Se oli oikea ratkaisu minulle. Koi Resortista pääsi kätevästi taksilla kaupunkiin hetkessä…

Koska kehuttu vanha kaupunki kiinnosti suuresti, niin en malttanut odottaa vaan suuntasin sinne heti ensimmäisenä iltana auringon laskun aikaan. Se oli virhe. En nähnyt kaupungissa hitustakaan minkäänlaisesta idyllistä. Vain laumoittain turisteja kaikkialla kameroidensa kanssa. Ruuhka ja meteli oli aivan järkyttävä. Teki mieli lähteä samantien takaisin hotellille. Kiersin kaupunkia hieman ja aika äkkiä tuli sellainen ahdistus että oli pakko päästä pois…

Paluumatkalla päätin että haluan nähdä vanhan kaupungin kunnolla. Aistia sen tunnelman ilman ruuhkia ja ottaa valokuvia. Nauttia aamukahvit idyllisissä maisemissa aamuvarhain.  Niinpä seuraavana aamuna heräsin kuudelta ja olin vanhassa kaupungissa puoli seitsemältä aamulla. Tunnelma oli täysin erilainen mitä illalla. Sitä tunnelmaa olin odottanut ja toivonut…

Ensimmäisestä aamusta lähtien toistin saman joka aamu. Kuudelta ylös ja vanhaan kaupunkiin kiertelemään. Löysin pari kahvilaa joista tuli suosikkejani. Toisessa oli tajuttoman hyvää munakahvia ja toisessa kookoskahvia! Iso peukku molemmille – oli herkullista.

Olen nauttinut valokuvauksesta ja Hoi Anin vanha kaupunki tarjoaa kuvaajalle unelmien puitteet. Tosin se vaatii aikaista heräämistä ja aikamoista kiertelemistä että osuu oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Ja ystäväni tietävät että jos näen jossain jotain kiinnostavaa kuvattavaa niin häpeä ei estä…

Tässä teille vanha kaupunki minun silmin….ja kuvista näette mikä oli ykkösteema täällä <3.

tämä koristeellinen silta johtaa vanhaan kaupunkiin

vanha japanilainen silta taustalla on vanhan kaupungin kuvatuin kohde

japanilainen silta ja upea hääpari

japanilainen silta ja taas yksi hääpari

rakennus japanilaisen sillan vieressä

from Hoi An with love!

hääpari tahtoi koiran mukaan kuviin <3

onnellinen tuore vaimo tahtoi esitellä sormustaan

tässä toinen lempikahvilani….istuin etupöydässä ja odotin sopivia kuvauskohteita koska suoraan kahvilan edessä oli kuvauksellinen vanha keltainen rakennus. Seuraavat kolme kuvaa otin eilen juuri tässä kahvilassa. Kookoskahvista nauttien.

ja tässä herkullinen munakahvi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *