Hoi An – loputon ranta ja ihana resort

Nha Trangin jälkeen vietin Hoi Anissa peräti viisi päivää. Yleensä pysyn yhdessä kohteessa tai hotellissa päivän tai pari. Tällä kertaa yllätin itseni. Koi Resort oli tajuttoman upea ja hinta kohdallaan niin päätin jäädä sinne pidemmäksi aikaa. Ei ollut kiire minnekään koska tuttuun tapaan suunnitelmat olivat täysin auki.

Hoi Anin rantaviiva yllätti. Hotellin oma ranta oli onneton ja pieni. Mutta ihan nurkan takaa alkoi megapitkä, kymmenien kilometrien mittainen ranta.  Kävelin parikymmentä kilometriä ilman kenkiä rantavedessä ja hiekassa. Se oli ihanaa mutta nilkat oli kaltevan pinnan takia kovilla. Lopulta aurinko alkoi laskemaan ja paluumatkalle piti ottaa taksi. Taksissa istuessa tajusin kävelleeni älyttömän pitkän matkan.

Kaiken kaikkiaan Hoi An oli tosi kiva ja monipuolinen kohde koska siellä pystyi kokemaan vanhan kaupungin idyllin, maaseudun rauhan sekä rantaelämän. Itselle oli hyvä ratkaisu majoittua rannan lähelle, ihanaan rauhalliseen paikkaan pois keskustan hälinästä.

Tässä vielä fiiliksiä kuvien välityksellä.

paikoittain rantaviiva oli simpukoitten peitossa

paikallisten kalastusveneitä

paikoitellen rannat oli suojattu säkein myrskyiltä

parin vuoden takaiset hurrikaanin jäljet näkyivät rannalla edelleen

hotellin oman biitsin näkymä oli karu

sarvipäät kävivät hotellin edustalla juomassa vettä isosta koristemaljasta. Tien ylittivät aina hienosti suojatietä pitkin.

resortiin johtava viehättävä silta

resortin keskellä oli lampi jossa pystyi kalastaa

silta resortin puolelta katsottuna

hierontapaikka oli älyttömän upea

toisen uima-altaan keskellä oli järjettömän suuri vettä suihkuttava taideteos

Aamupala oli mieletön. Keskityin herkkuihin eli ihanan tuoreisiin hedelmiin, mehuihin ja jougurttijuomiin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *