Kreikka; saarihyppelyn toinen etappi Koufonissi

Koufonissi 15. – 17.9.2019

Paroksen jälkeen olin ajatellut suuntaavani Amorgoksen saarelle. Hetken mielijohteesta päätin toisin. Tein välistopin Koufonissin saarella. En odottanut saarelta oikein mitään koska en ollut ehtinyt perehtyä siihen. 

Löysin kivan majapaikan samantien. Sijainti oli itse asiassa tosi hyvä. Lähellä satama, ranta, ravintolat ja kauppa. Asiakaspalvelu oli kyllä huippuluokka majapaikassa. Iso peukku Myrto hotellille!

Itse saaresta viehätyin kovasti. Siellä oli ihana rauhallinen, pikkusaaren tunnelma. Se “juttu” ei ollut baarit, kaupat tai kulttuurielämykset. Niitä olisi ollut turha etsiä. Koufonissista teki lumoavan jylhät kalliot sekä ympäröivä turkoosi meri. Saari oli täysin roskaton ja todella siisti.

Koufonissilla oli peräti yksi taksi mutta siellä pärjäsi hyvin kävellen. Itse patikoin saaren läpi neljä kertaa kahden päivän aikana. Polkupyörä olisi ollut myös sopiva menopeli mutta rantaviivaa pitkin pääsi kulkemaan parhaiten kävelllen.

Mainittakoot vielä sellainen erityispiirre että nudisteja näkyi poikkeuksellisen paljon. Paljaita peppuja vilkkui rannalla jos toisellakin. Vain yhdellä rannalla näin kyltin “nudismi kielletty”.

Tässä ihana Koufonissi kuvaterveisin.

Pori beach

Pori Bay

rantaviivan väriloistoa!

Pori Bay houkutteli purjeveneitä parkkiin

baarinpitäjä teki kivitaidetta rannalle joka päivä

luonnon muokkaama pulahdusallas

ja toinen luonnon muokkaama pulahdusallas jossa veden syvyys neljä metriä

veneiden “huoltoasema” ja tuulimylly hotelli!

kiinnostuin tästä majapaikasta mutta jätin väliin koska ninimiveloitus oli kolme yötä

punaisten veneiden kokoontumisajot!

sailing away…kahden yön jälkeen tuli polte jatkaa matkaa seuraavalle saarelle…

2 vastausta artikkeliin ”Kreikka; saarihyppelyn toinen etappi Koufonissi

  1. Piyya

    Tuolla voisi ehdottomasti tehdä välipysähdyksen saarihyppelyllä. Annoin Koufonissin hurmata minut kuvien kautta, kiitos !

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *